Blog

En indsprøjtning af viden og indsigt fra hele verden, perspektiveret til brancher og borgere.

IT afdelingen som vital business developer

Der bliver konstant udviklet digitale værktøjer, der skal hjælpe virksomheder med at afsætte deres services og produkter - og rigtig mange af disse kan både gøre salgsafdelingen mere effektiv og forbedre salgs-resultaterne markant. Der er dog en bagside.

Hackathon innovation lab aarhus martin schorling

Hackathons: En innovativ game-changer i virksomheder

Kan 60 ingeniører på 48 timer opnå resultater svarende til 2 års arbejde? Kan 30 Shipping-folk + 30 eksterne innovatører disrupte shippingbranchen på 2 dage? Kan 40 iværksættere udvikle “Den Digitale Mælkemand” på 12 timer? Svaret er ja!

Project pad internal corwdfunding organizations

Bedre beslutninger. Hurtigt.

Flere analyser viser, at dynamisk ressourceallokering, og agil beslutningstagen er blandt de største succesparametre, i ønsket om fortsat konkurrencedygtighed.

rethinking retail shopping for millennials

Hacking Retail

This is what happens when millennials like me go shopping!

Vi skal bruge universer!

Fra TV-serier til virksomhedskulturer og produktserier skal vi i højere grad bruge helstøbte universer, når vi skal forstå vores berettigelse som virksomheder, tiltrække talenter og skabe varige relationer til markedet.

Billede af Innovation Lab kontoret i Aarhus

Nye Mikrovirksomheder i Innovation Lab

Hacks og startups? Vi har fået to nye mikro-virksomheder, som bidrager med endnu flere farver på Lab Agent-paletten. Velkommen til HACKS og Unstartup.