blog

Firmaarrangement jul og teknologi

Forfatter: 
jarle
Category: 
Event
Et anderledes firmaarrangement

Du kommer ikke tættere på fremtiden! På Innovation Lab har vi igen i år sammensat et juleprogram for jer, der elsker teknologi og vilde røverhistorier. I anledning af julen, et nyt års komme - samt alle andre gode undskyldninger for at lege med teknologi og drikke en øl, inviterer Innovation Lab til et underholdende foredrag om tidens teknologiske trends og tendenser og ikke mindst rundvisning i fremtidsudstillingen Demolab

Udover selve teknologisamlingen Demo Lab består juletilbuddet af en række sjove og inspirerende øjenåbnere i et foredrag, som for alvor bringer dig på forkant med udviklingen. Hør blandt andet om næste generation af Robotter, Internet of Things, Wearables, Smart Homes, Virtuel Reality, og meget meget mere.

Innovation Labs DemoLab er en enestående samling af banebrydende prototyper og skelsættende produkter. Her er robotter, skærme, chips, dippedutter og duppeditter taget direkte ud af julemandens elektronikværksted (ikke nødvendigvis en reference til Preben Mejer, red.).

Her kan man helt konkret udforske og prøve nye teknologier af, hvilket gør udstillingen til en af Innovation Labs mest efterspurgte ydelser.

Der vil være både et oplæg og hands-on med teknologierne. Hver del tager ca. 45 min, og undervejs er Innovation Lab vært ved en kølig forfriskning og snacks.

Innovation Labs julespecial er for virksomheder, som ønsker at forkæle deres medarbejdere med et anderledes julearrangement, der er underholdende på den øje-åbende-tabe-hagen-wow-det-er-godt-nok-fagre-nye-verden-agtige måde.

Hands-on experiences enhances creativity as well as increase logical-, linguistic- and learning abilities
-David L. Haury & Peter Rillero
Demolab_HI_messe_idatechnomania
Demo Lab opstillet på teknologimesse for ingeniørforeningen IDA

Kontakt straks Jarle Kondrup på jarle@ilab.dk eller telefon 22277 2808 for at høre mere og booke et julearrangement for jeres virksomhed.