blog

  • innovation_praktik_oplevelsesoekonomi_forretningsudvikling_workshop_trends_innovationlab

Kommunikationspraktik - efterår 2018

Forfatter: 
jarle
Category: 
ILab Notes
Praktik - Trends, innovation og nytænkning

Praktik indenfor trends, innovation og kommunikation efterår 2018

Til Danmarks Innovations hus no. 1 søger vi en kommunikations praktikant med en skarp pen, en der er god til at tilegne sig viden, og en som kan formidle budskaber der skaber værdi for modtageren.

Det er vigtigt at du er god til at skrive og analysere. Hvis du derudover har erfaring med kommunikation og formidling så er det et plus ligesom interesse for trends, digitalisering og hvad teknologi betyder for mennesker vil være herligt. Derudover er din konkrete studieretning mindre vigtig. Hos Innovation Lab består vi af en bred vifte af kompetencer og baggrunde vi autodidakte, litteraturhistorikere, dataloger, oplevelsesøkonomer, innovation management uddannede, musikere og mange, mange flere.

HVAD SKAL DU LAVE:

Du vil komme til at arbejde med intern og ekstern kommunikation, og du vil blandt andet blive inddraget i følgende;

- Trend- og behovsanalyser

- Sociale medier, nyhedsbreve og blogs

- Workshopafholdelse

- Udvikling, planlægning og afholdelse af oplevelseskoncepter og events

- Brugerundersøgelser og interviews

- Rapportskrivning og analyser

 

Vi vil udfordre dig, og gøre vores til at du bliver endnu mere skarp i din faglighed, men også klogere på bredden af dine kompetencer. Ovenstående er ikke en udtømmende liste, og det er således vigtigt, at du har:

- Fokus på løsninger og samarbejde.

- En åben tilgang til at lære nyt og at blive udfordret.

- Selvstændighed, indenfor arbejdsopgaver såvel som i din tankevirksomhed. 

PRAKTISK INFO:

Stillingen er 4-5 måneder, fuld tid, på vores kontor i Aarhus i efteråret 2018. Der vil være masser af erfaring at hente, og vi vil kontinuerligt øge udfordringerne, så det ikke bliver kedeligt for dig.

Interesseret? Send din ansøgning til jarle@ilab.dk snarest muligt, og senest den 15. maj. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende. Skriv gerne ”Kommunikation & praktik” i emnefeltet.