blog

  • creative mind

Vil du med en tur i indersporet hos Verdens mest innovative virksomheder?

Forfatter: 
kia
Category: 
Event
Innovation Lab skyder efteråret igang med et helt særligt event

Sommerferien er forbi - du trænger til inspiration til dit efterår: kom med på en Tour de Force hos Verdens mest innovative virksomheder, og lær hvordan de bedriver innovation anno 2016-17.

Virksomheder der undlader at innovere, gør sig selv overflødige - sådan er dagens realitet, hvor gennemsnitslevealderen for en virksomhed er faldet fra 75 år til 15 år. Så hvordan holder man sig relevant? Vi besvarer spørgsmålet ved at tage jer med på en rejse igennem verdens mest innovative virksomheder - som vi i Innovation Lab har besøgt og interviewet omkring netop dette spørgsmål, siden 2001. Vi tager et praksisorienteret kig på de fællestræk, karakteristika og erfaringer der kan omsættes i din virksomhed - baseret på førstehåndserfaringer fra NASA, Stanford d.school, Kickstarter, AirBnB, Google, IDEO, Pixar, Facebook, Singularity University og mange andre. Forvent indsigt om ledelse, innovationsprocesser, fysiske rammer, kulturer, teamstrukturer, hjerneforskning og om de hands-on metoder der benyttes til hverdag hos organisationer der topper de kendte top 50- og 100 lister år efter år.

Foredraget er bygget op på 3 bærende kapitler: 

1. ”The only constant is change” – om den nye digitale verden, om hvilke dynamikker man skal forstå for at kunne gå de nye krav i møde i de næste år. 

2. DNA´en - om de træk der former kulturen i pioner virksomheder.

3. Toolboxen – om de metoder, redskaber og tænkemåder der præger verdens mest innovative virksomheder.

  

Oplægget afholdes af Innovation Labs to Silicon Valley berejste profiler Louise Opprud Jakobsen & Lisa Illik 

LINK TIL TILMELDING: https://www.facebook.com/events/819152404852250/