Case

Atea Decision Enabler

Forfatter: 
kia
Category: 
Projekter
Udarbejdelse af platform til dataoverblik

Med forandring som eneste konstant, er det for mange almindelige virksomheder en uoverskuelig opgave at forudsige konsekvenser af ændringer i IT-landskabet - det gælder især, når cloud-beslutninger skal tages. En ny platform for Atea, skal bistå kunden i at træffe de bedste beslutninger.

Produkt: Atea Decision Enabler

Atea Decision Enabler tegner et overskueligt billede over virksomhedens it-services og giver kunden et validt sammenligningsgrundlag, som vedkommende kan træffe virksomhedens fremtidige beslutninger ud fra. For kunden betyder det, at de er sikret overblik over, hvilke systemer der skal blive i virksomhedens eksisterende data-center - og hvilke, der med fordel kan flyttes ud i skyen. På den måde får kunden hos Atea frigivet vigtige ressourcer, som i stedet kan bruge på at udvikle de it-systemer, der understøtter virksomhedens kerneforretning på den bedste måde.

Atea Decision Enabler er opbygget i moduler, så den enkelte platform let kan tilpasses og måle den givne virksomheds unikke KPI’er, ligesom kunden altid er sikret høj sikkerhed og rådgivning i hele processen.

 

 

Atea Decision Enabler giver dig et validt sammenligningsgrundlag, som du kan trække dine fremtidige IT-beslutninger ud fra