Primære faneblade

  • foredrag kim bisgaard innovation lab

Briefing: Agil er det nye stabil

Aarhus
Tirsdag, 20 marts, 2018 - 14:00 to 16:00
København
Onsdag, 21 marts, 2018 - 14:00 to 16:00
Agilitet som konkurrenceparameter og dyd i den digitale æra

Hvordan får man ansatte og samarbejdspartnere til være udviklingsivrige og læringssøgende? Forandringsparathed er noget du kræver af mennesker, du ikke giver en skid for. Digitalisering rækker langt udover systemer og hardware. Kulturen er altafgørende i forhold til virksomheders evne til at adaptere forandring og muligheder i det tempo, der er blevet den nye normal. Prognoserne fortæller ikke, at det vil gå langsommere, tværtimod. Tempoet er stigende, men vi skal skabe smartere og mere bæredygtige - og ikke bare hurtigere - løsninger og metoder, og de skal komme fra mennesker. Mennesker der er kreative, mennesker der trives, mennesker der er indre motiveret som går forrest sammen med virksomheden for at nærme sig det overordnede mål. Et mål der formentlig også hjælper med at løse nogle af klodens problemer, så det bliver et stærkt formål.

Så på hvilke måder skal vi indrette vores organisationer, på hvilke måder skal mennesker lære og aflære i et nyt tempo, og - ikke mindst - hvem er de rette ansatte og hvordan får vi fat dem? Er ansatte overhovedet vejen frem, når freelance- og liquid workforce-tendensen bare vokser og vokser? Og nå ja, hvem sagde automatisering, blockchain og distribution af ansvar og kontrol?  

Praktisk information:

Aarhus: Sted tilkommer. 

KBH: Sted tilkommer.

Bemærk, at der er et gebyr på 500 kr for "No show". Afbud meldes til Kia@ilab.dk

Om Kim Bisgaard:

Kim er en erfaren CEO fra kultur-/erhvervslivet, der arbejder passioneret med kultur- og forretningsudvikling – og gerne i kombination. Med en universitetsuddannelse, der kombinerer økonomi og musik (kultur) samt et CV, der afslører et livslangt forhold til entreprenørskab, kultur og business er Kim både fagligt og erfaringsmæssigt bevæbnet til tænderne. Som 28 årig blev Kim ansat som direktør for Horsens Ny Teater. Efter næsten et halvt årti, forlod han Horsens Ny Teater for at blive leder af det i 2012 nyetablerede Godsbanen i Aarhus. Kim er nu CEO i culture & Business by Innovation Lab.

Tilmeld dig dette arrangement

Vælg her om du er medlem hos Innovation Lab, eller om du ønsker at tilmelde dig dette event på et gratis prøvemedlemsskab.
Læs mere om medlemsskabet hos Innovation Lab her.
Tilmeldte
Stine Påskesen

Profil Rejser