Primære faneblade

Briefing: Datadrevet innovation i praksis

Aarhus (Lukket for tilmelding)
Torsdag, 24 maj, 2018 - 14:00 to 16:00
København
Torsdag, 31 maj, 2018 - 14:00 to 16:00
Drop innovationsrummet og de dyre pilotprojekter - slip teknologien løs i hverdagen med datadrevet innovation.

NB: Lukket for tilmelding i Aarhus - for ventelsite skriv til kia@ilab.dk.

Det er ikke længe siden, at data udelukkende var noget, som it-afdelingen beskæftigede sig med bag lukkede døre i en mørk afkrog af virksomheden. Sådan er det ikke længere. I takt med digitaliseringen og den hastigt voksende teknologiske udvikling, er data blevet en integreret del af alles hverdag både på jobbet og i hjemmet, ligesom data udgør en større og større del af beslutningsprocesser, forudsigelser af behov, minimering af spild i produktioner, øget produktivitet - og meget mere. Kort sagt: en verden af data ligger for vores fødder, og venter på at blive gjort til brugbar viden i vores virksomhed - og hvis det bliver gjort rigtigt, vil du opnå markante fordele både konkurrencemæssigt og på bundlinjen. Men hvordan? 

For at data kan være brugbart i fremtidig forretning, må du først finde ud af, hvilke spørgsmål, som du vil have besvaret - altså hvad formålet er, med de data, som din virksomhed genererer. Når du ved det, kan du nemmere finde ud af hvilke data du har brug for, og hvordan de skal indsamles og behandles - det handler altså, med andre ord, om at finde den bedste vej fra ord til (datadrevet) virkelighed. 

I denne briefing vil Frederik Bonde, Managing partner i Analytics by Innovation Lab, give dig viden om datadrevet innovation i praksis. Han vil gå bag om begreber knyttet til data, såsom IoT, kunstig intelligens og machine learning, og give indsigt i, hvordan du bruger dem i øjenhøjde i din daglige forretning. Via praktiske eksempler og best case teknikker, vil du få unik forståelse for, hvordan du tager dine data, og gør dem til brugbar viden om din virksomhed, dine kunder, produkter og services. Du vil gå fra dagen med en viden om, hvordan du kan bruge teknologier - og de data, som de genererer - som et middel til at nå dine strategiske mål og drive din forretning fremad. 

Praktiske informationer: 

Aarhus: Systime, Sonnesgade 11, 8000 Aarhus C. 

KBH: Nordic Bizz, Refshalevej 163A, 1432 København K.

Bemærk, at der er et gebyr på 500 kr for "No show". Afbud meldes til Kia@ilab.dk

Om Frederik Bonde

Frederik Bonde arbejder ud fra en vision om at gøre en reel forskel for dansk erhvervsliv. Styrke konkurrenceevnen, produktiviteten, sporbarheden, i det hele taget løfte barren for digitalisering i de små og mellemstore virksomheder. Med en baggrund inden for dataanalyse, cloud computing og procesoptimering er Frederik en vaskeægte “engineer at heart”.  Som Managing Partner i Analytics by Innovation Lab arbejder Frederik inden for feltet data science, med særligt fokus på machine learning og datadrevne beslutningsprocesser. Her hjælper han en lang række virksomheder med at træffe valide beslutninger, samt optimere deres produktions- og arbejdsprocesser. Frederiks fineste mission er at sørge for, at gøre feltet letforståeligt for sine kunder, ligesom han arbejder for, at bryde data science ned i simple skridt, som hans kunder kan handle på - i dag!

Tilmeld dig dette arrangement

Vælg her om du er medlem hos Innovation Lab, eller om du ønsker at tilmelde dig dette event på et gratis prøvemedlemsskab.
Læs mere om medlemsskabet hos Innovation Lab her.
Det vil udelukkende være dit navn og din tilknyttede virksomhed, der vil være synligt for andre - vi viser ikke din mailadresse.
Tilmeldte
Christian Sørbye Friis

CA

Hans Natorp

CIRCLEPRO.DK

Holger Søe Plougsgaard

Pressalit

Nhi A Sy

Aalborg Bibliotekerne

Johnny Larsen

C&B Systemer A/S

Hanne Frøsig

Pressalit

Torben Benoni

Systime

Johan Hassing

Dentsu Aegis Network

Kristian Martikainen

DR / Nordvisions sekretariat

Martin Sølvkjær

cIMT, RegionH

David Gråbæk

Systime A/S

Birte Ravn

Systime

Henrik Møller Kristensen

Rosenberg Technologies

Mads Nicolai

Systime A/S

Caroline Heerema

Falck

Carsten Trolle

MAAT Consulting

Mikkel Munksgaard

AS3

Louise Møller

Københavns Kommune

Iben Louise Birkkjær

Teapot

Maria Sommer

Cphbusiness

Simon Kibsgård

AS3