Primære faneblade

  • Dataetik foredrag Anna Lykke Innovation Lab

Briefing: Dataetik

Aarhus
Onsdag, 22 august, 2018 - 14:00 to 16:00
København
Torsdag, 23 august, 2018 - 14:00 to 16:00
Facebook har haft problemer med dataetikken - og det har kostet. Men hvordan skaber du en kultur af data-etikere i din virksomhed?

Styrtdykkende aktiekurser, nådesløs kritik og en kundegruppe i opløsning. Store tech mastodonter som Facebook har helt generelt haft store problemer med dataetikken - og det har kostet. Vi har allerede set de første skvulp i en kæmpe bølge af etiske problemstillinger, som vil ramme digitale virksomheder i kølvandet på de nye EU-krav til ordentlig behandling af data. 2018 er året, hvor mindsettet omkring data bliver en inkorporeret del af virksomhedsværdier verden over - men hvordan skaber du en kultur af data-etikere i din virksomhed?

Ved denne briefing vil Anna Lykke, Managing Partner i Comply by Innovation Lab, tage dig bag om GDPR og databeskyttelsesforordningen, og redegøre for de næste skridt, når alt det juridiske er kommet på plads efter d. 25. maj. Gennem best case eksempler, erfaringer fra egne projekter og konkrete råd får du unik viden om, hvordan man skaber en databeskyttende organisationskultur, som nemt kan opretholdes på daglig basis. Du vil gå fra dagen med viden om den gode dataetik - og hvordan du sætter det i kontekst til din egen organisation, og styrer sikkert gennem de etiske problemstillinger, der rejser sig i takt med digitaliseringen.

Praktiske informationer:

Aarhus: Sted tilkommer.

KBH: Sted tilkommer

Bemærk, at der er et gebyr på 500 kr for "No show". Afbud meldes til Kia@ilab.dk

Om Anna Lykke:

Som Managing Partner i Comply by Innovation Lab, rådgiver Anna i GDPR compliance (General Data Protection Regulation), den ny databeskyttelsesforordning i EU og implementeringen af de nye regler i organisationer. Hun agerer endvidere DPO (Data Protection Officer) for de virksomheder, som har behov for en, og underviser i databeskyttelse. Et gennemgående dogme i Annas rådgivning er, at den enkelte medarbejder i organisationen skal føle ejerskab over vigtigheden af at opretholde en god databeskyttelse. Det indebærer både forståelsen for begreberne, risiciene, men i høj grad også en viden om hvordan det konkret operationaliseres i deres hverdag. Det skal sikre en databeskyttende organisationskultur og opretholdelsen af samme - også efter at Comply by Innovation Lab har leveret rådgivningen

Tilmeld dig dette arrangement

Vælg her om du er medlem hos Innovation Lab, eller om du ønsker at tilmelde dig dette event på et gratis prøvemedlemsskab.
Læs mere om medlemsskabet hos Innovation Lab her.
Det vil udelukkende være dit navn og din tilknyttede virksomhed, der vil være synligt for andre - vi viser ikke din mailadresse.