Primære faneblade

  • hverdagsinnovation foredrag briefing innovation lab

Briefing: Hverdagsinnovation

Aarhus
Tirsdag, 12 juni, 2018 - 14:00 to 16:00
København
Onsdag, 13 juni, 2018 - 14:00 to 15:00
Nogle revolutioner sker om mandagen.

Skal du have vækstet din indtjeningsmargin, løftet din omsætning eller slået hul igennem til en ny målgruppe? Så er den påkrævede innovation måske ikke nødvendigvis at lave organisationskulturen om til et startup, sætte millioner af på vilde moonshot-satsninger eller sende hele ledergruppen på eksponential-kursus med opfordring til at lave en X-organisation, der skal launche løs med skalérbare blockbusters uden marginalomkostninger. Det er alligevel i hverdagen, de fleste lever, så mens nogen tager til Silicon Valley og tanker inspiration - hvad kan vi andre så helt konkret gøre for at få struktureret innovations- og udviklingsarbejdet i håndterbare processer og strukturerede dimensioner, der passer fint med vores eksisterende virkelighed?

Ved denne brieifing vil Innovation Labs metodehaj, Peter Froberg - som gennem en årrække har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at forholde sig til den måde, hvorpå den digitale udvikling radikalt ændrer vores forretningsvilkår - vise, hvordan du kan forene dit innovations-og udviklingsarbejde med en struktureret hverdag, og skabe vækst på bundlinjen, en øget omsætning, nye produkter og services - eller noget helt fjerde. Også om mandagen. Du vil gå fra dagen med en værktøjskasse til hverdagsinnovation - fyldt med redskaber og teknikker, som du nemt kan implementere i din virksomhedstruktur og finde tid til i en travl hverdag.

Praktiske informationer: 

Aarhus: USE Academy, Rosensgade 11, 8000 Aarhus C

KBH: Sted tilkommer.

Bemærk, at der er et gebyr på 500 kr for "No show". Afbud meldes til Kia@ilab.dk

Om Peter Froberg

Peter er en erfaren innovations- og strategikonsulent, som igennem en årrække har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at forholde sig til den måde, den digitale udvikling radikalt ændrer vores forretningsvilkår. Før Innovation Lab har Peter haft selvstændig konsulentvirksomhed med en lang række af forskellige kunder, herunder bl.a. det største mediehus i Columbia, OECD, en af de største ejendomsmæglerkæder i USA og en lang række mindre virksomheder, organisationer og startups. Peter har desuden kombineret ovenstående med en række større og mindre selvstændige projekter, som for eksempel at være med til at grundlægge og drive et netværk for sociale iværksættere og være co-creator på bestseller bogen Business Model Generation. 

Tilmeld dig dette arrangement

Vælg her om du er medlem hos Innovation Lab, eller om du ønsker at tilmelde dig dette event på et gratis prøvemedlemsskab.
Læs mere om medlemsskabet hos Innovation Lab her.
Det vil udelukkende være dit navn og din tilknyttede virksomhed, der vil være synligt for andre - vi viser ikke din mailadresse.
Tilmeldte
Martha Kjærbye

DR

Ulrik Demuth

Scalepoint Technologies

Performing Arts Platform

Performing Arts Platform

Kamilla Nicolajsen

Jyske Bank

Berit hankelbjerg

DR

Hans Natorp

CIRCLEPRO.DK

Jimmy Buchmann

CA Karrierepartner & a-kasse

Stine Bjerrega

DR

Thøger Rude Andersen

TT Revision

Iben Louise Birkkjær

Teapot

Ditte Mikkelsen

Carat

Guilla Ridgewell

Grundfos

Ole Rom Andersen

EXITstrategy

Øystein Espeseth-Andresen

Nordvision

Kristian Martikainen

DR / Nordvisions sekretariat

Kasper Nizam

Social Digital

Jarle Kondrup

Innovation Lab

Katja Bundgaard

NORDJYSKE Medier