Primære faneblade

  • drone technology innovation industri 5.0

Industri 5.0

København
Onsdag, 25 oktober, 2017 -
14:00 to 16:00
Aarhus
Torsdag, 26 oktober, 2017 -
14:00 to 16:00
Funktionel IoT, 3D print i alle verdens materialer og robotter der suser rundt - hvad bliver det næste?

IoT på produktionsgulvet er nu en realitet, vi har fleksible produktioner med 3Dprint og customiserbare produktioner, robotterne suser rundt og data flyver gennem luften. Men hvad er næste skridt? Hvornår begynder naturen at arbejde for os, og produktionsanlæggene helt at ændre karakter, flytte ud i stuerne eller foregå på mere biotekniske end digitale principper? Velkommen til Industri 5.0!

Dette foredrag henvender sig til nysgerrige leder inden for industri, R&D og produktion med interesse for kunstig intelligens.

Praktisk info:

København: TBA

Aarhus: Sverigesgade 6, 8000 Aarhus C.

Bemærk, at der er et gebyr på 500kr for "No show".  Afbud meldes til Kia@ilab.dk 

Speakere:

Jimmi Friborg

Jimmi er en kæmpe teknologinørd og er altid opdateret med den vigtigste viden om de nyeste teknologier og er en udpræget firstmover. Derfor er Jimmi den helt rigtige til at sørge for at DemoLab holdes opdateret med de nyeste teknologier. Han har en meget spredt baggrund inden for både softwareudvikling og elektronik udvikling og er derudover ejer af en B.Sc. i Creative Computing fra Edinburgh Napier University samt en PBA i Innovation & Entrepreneurship, så han har uden tvivl fundet sit rette element som IoT/DemoLab-Labagent hos Innovation Lab.

Mads Thimmer

Mads Thimmer stiftede Innovation Lab i 2001 sammen med computer-pioneren Preben Mejer, og står i dag som ene ejer. Mads arbejder for det meste med strategier, konceptudvikling og organisatorisk redesign, og har arbejdet med alt fra regeringer og Fortune 500-virksomheder med henblik på at ruste disse til de nye digitale vilkår. Mads sætter kultur højere end struktur, er ikke så glad for titler og mener, at en stærk personlighed til hver en tid kan udkonkurrere en MBA. Han har en baggrund fra University of Cambridge i Litteraturvidenskab og har flere gange figureret i internationale medier, lige fra fra BBC og Business Week til Engadget og TechCrunch.

Tilmeld dig dette arrangement

Vælg her om du er medlem hos Innovation Lab, eller om du ønsker at tilmelde dig dette event på et gratis prøvemedlemsskab.
Læs mere om medlemsskabet hos Innovation Lab her.
Tilmeldte
Julie Fahler

IMPACT A/S

katja bundgaard

nordjyske medier

Nils Grill Mousing

Danske Bank Finanscenter Østjylland

Julija Otto

Magnetix linked by Isobar

Jeanette Svenningsen

Grundfos

Jens Kirk

Core Business A/S

Frederik Agge Ronex

Ronex Parkour

Steen Kamronn

Erhvervsakademi Aarhus

Cecilie Stougaard

Cphbusiness

Thomas Uth

Erhvervsakademi Aarhus

Marie

Arla

Alex Nielsen

iProspect

Bente Homann

EUC Nordvest

Thomas Kornum

Scalepoint

Kasper Jensen

Scalepoint

Lotte Elkjær Flugt

Gammelbys

Ulrik Demuth

Scalepoint