Primære faneblade

  • organisation struktur ledelse public management innovation rane willerslev mads thimmer

New Public Creativity

København
Fredag, 28 april, 2017 -
14:00 to 16:00
Aarhus
Mandag, 1 maj, 2017 -
14:00 to 16:00
Fra New Public Management til New Public Creativity - nyt liv til den etablerede organisation.

Samfundsstrukturer skal genopfindes i disse år, hvor industrialiseringens teoretiserende kontrolstyring og demotiverende målfokus har spillet fallit og beviseligt skabt fordyrelse, hvor der skulle opstå besparelse. De store systemer virker ikke, og det offentlige står i en uheldig triple-helix af udfordringer: 1. Man er låst i dyre, administrationstunge og forandringsresistente organisationer midt i civilsamfundets mest hastige forandringsperiode + 2. Der er krav om besparelser overalt + 3. Talenter trives bedre med frihedsgrader og i tillidsbaserede systemer og søger udenom det offentlige. Umiddelbart virker det som en uoverskuelig opgave. MEN der er håb. Kreativiteten KAN få plads, så fornyelsen sker fra medarbejderplan, talenterne KAN motiveres og tiltrækkes den offentlige opgave, og der KAN skabes rum til besparelser og øget effektivitet uden salamimetoder, kaotiske omstruktureringer og dyre, årelange konsulentforløb.

Gennem en række konkrete eksempler udbygges en forståelse for den nye, digitale, verdens vilkår og dykkes ned i urmetoder som kreative rum og magiske cirkler til give nyt liv til den etablerede organisation. Eksempler og metoder er afprøvede med gode resultater på store, offentlige organisationer til netop at understøtte den trippel-udfordring, de fleste offentlige organisationer står midt i.

Praktisk info:

København: 28.04.17, 14:00 - 16:00, TBA
Aarhus: 01.05.17, 14:00 - 16:00, Mindegade 13, 2. sal, 8000 Aarhus C.

Bemærk, at der er et gebyr på 500kr for "No show" eller afmelding efter seneste tilmeldingsdato, som er mandag d. 24. april. Afbud meldes til Kia@ilab.dk

Speakere:

Rane Willerslev

Rane Willerslev, f. 1971, er professor i antropolog og forfatter. Siden 1991 har han gennemført en række ekspeditioner til Sibirien; i begyndelsen sammen med sin tvillingebror, evolutionsbiologen Eske Willerslev, og senere på egen hånd. Rane Willerslev har været medlem af Eventyrernes Klub siden 2001. Han modtog i 2006 Det Frie Forskningsråds eliteforskerpris og han har været leder af det Etnografiske Samlinger, Moesgaard Museum og direktør for Det Kulturhistoriske Museum i Oslo.

Mads Thimmer

Mads Thimmer stiftede Innovation Lab i 2001 sammen med computer-pioneren Preben Mejer, og står i dag som ene ejer. Mads arbejder for det meste med strategier, konceptudvikling og organisatorisk redesign, og har arbejdet med alt fra regeringer og Fortune 500-virksomheder med henblik på at ruste disse til de nye digitale vilkår. Mads sætter kultur højere end struktur, er ikke så glad for titler og mener, at en stærk personlighed til hver en tid kan udkonkurrere en MBA. Han har en baggrund fra University of Cambridge i Litteraturvidenskab og har flere gange figureret i internationale medier, lige fra fra BBC og Business Week til Engadget og TechCrunch.

Tilmeld dig dette arrangement

Vælg her om du er medlem hos Innovation Lab, eller om du ønsker at tilmelde dig dette event på et gratis prøvemedlemsskab.
Læs mere om medlemsskabet hos Innovation Lab her.
Tilmeldte
Christina Juell-Sundbye

Frederiksberg ErhvervsForum

Charlotte Mors

Performing Arts Platform / Danseværket

Hans Natorp

Circlepro.dk

Marie Helles

Cphbusiness

Simon Hartington

LB Forsikring

Alma Oprasic

TextMinded

henrik thamdrup

IDA

Lisbet Tang

Silkeborg KOmmune