• seminar digitale trends nye teknologier InnovationLab

Seminar: Digitale trends og nye teknologier

København
Torsdag, 21 juni, 2018 - 13:00 to 16:00
Bliv klogere på de nyeste digitale trends og teknologier og få indsigt i, hvordan du bruger dem i udviklingen af nye innovative løsninger i din virksomhed.

I januar afholdte vi Digitale Trends Seminaret i Aarhus og efter flere henvendelser fra jer i den østlige del af landet får I nu også muligheden. (Psst det blev udsolgt i Aarhus og vi arbejder med først til mølle.)

Hvorfor skal du komme: 

En grundig analyse af de nyeste trends og teknologier indenfor din branche kan give dig indsigt i dine kunders forventninger til fremtiden, viden om deres nuværende (og fremtidige) forbrugeradfærd og gøre dig i stand til at være på forkant med udviklingen af nye innovative services og produkter. Det kan give dig digitale konkurrencefordele allerede i morgen - hvis du samtidig er i stand til at omsætte analysen til praksis i din specifikke virksomhed. 

Ekspert i teknologi og oplevelser Jarle Fink Kondrup, har i flere år arbejdet målrettet med sammenhængen mellem trends og innovative løsninger og de bagvedliggende menneskelige behov. Gennem flere projekter inden for området og dialog med andre eksperter og samarbejdspartnere inden for feltet, erfarede han, at der manglede et konkret værktøj, som både kan lave en struktureret analyse af de behov og ønsker der ligger til grund for dagens hotteste trends og samtidig koble den indsigt man får til praksis. Dette ledte til udviklingen af Innovation Trend Canvas, som en skabelon til at arbejde med trends i udviklingen af nye innovative løsninger. Innovation Trend Canvas er mere præcis end spørgeskemaer, mindre ressourcekrævende end brugerstudier og mere tilgængeligt end data. 

Thank you for a very interesting presentation. The canvas was a great tool for working through trends, understanding the underlying forces/want/needs and the thinking through the implications and opportunities.
Workshop deltager - "Future innovation team MARS chocolate

 

Ved dette seminar introducerer Jarle dig til Innovation Trend Canvas, som du også vil arbejde hands-on med i praksis. Derudover får du en grundig introduktion til trendanalyse og innovation, samt en præsentation af en lang række trends der både er interessante og relevante for dit arbejde, og som også vil give dig nye perspektiver på din forretningsmodel, dine produkter/services, dit marked og/eller din organisation. Sammen finder vi frem til løsninger, der bygger på kundebehov og ikke nødvendigvis en bestemt platform eller teknologi. I får selvfølgelig Innovation Trend Canvas med hjem, så I kontinuerligt kan analysere trends, holde fokus på jeres kunders fremtidige forventninger.

Vores trendseminar henvender sig til:

  • Dig, der ønsker at arbejde struktureret med trendanalyse.
  • Beslutningstagere i virksomheder, der ønsker at bruge nye tendenser og teknologier i fremtidige kundestrategier.
  • Dig, der søger ny indsigt i fremtidens trends og teknologier 
  • Dig, der ønsker at forstå dine kunders behov i en digital verden.

Take-aways ved trendseminar:

  • Inspiration og viden om nye innovationer og trends
  • Forståelse af, hvad trends er og hvordan de opstår
  • Indsigt i trends påvirkning på din organisation og forretning
  • Metoder og værktøjer til at analysere trends
  • Brug af trends i udviklingen af nye innovative produkter og services

Praktisk information:

Sted: København - nærmere sted tlkommer.

Tid: 13:00 - 16:00

Dato: Torsdag d. 21. juni

Pris: 895 DKK

Tilmelding: Skriv til kia@ilab.dk