Per Lolk

Partner / Sales Lead

Per Lolk er Innovation Labs Sales Lead. Han er medejer af Innovation Lab og partner i mikrovirksomheden New Sales by Innovation Lab.

 

Per har med mere end 20 års virke inden for salg og ledelse skabt en unik kompetenceprofil der kombinerer håndværkene løsningssalg og både strategisk og operationel ledelse. Pers baggrund gør, at han hurtigt kortlægger grundlæggende behov hos sine samarbejdspartnere og navigerer strategier, koncepter og projekter jordnært i mål - uanset om det drejer sig om en at få scopet en opgave fra bunden, trukket et for luftigt projekt til jorden eller om han ”bare” står overfor en salgsafdeling, der igen og igen ikke magter at komme i mål med deres salgsbudgetter.

 

Per tror på, at den stærkeste drivkraft for en organisation er engagerede medarbejdere og en stærk kultur - og at den stærkeste motivation for et salg er, at det står soleklart for kunden, hvorfor vedkommende skal købe en service eller et produkt. Det, kombineret med Pers erfaring med ledelse af virksomheder og salgsafdelinger, resulterer i relevant forandring og effekt uanset hvilket organisatorisk niveau han bevæger sig på, for Per har den nødvendige indsigt i alle typer salgsprocesser til logisk at binde salg og marketing sammen med fokus på branding, eksekvering og leadgenering i alt fra opstartsvirksomheder til multinationale selskaber - og han har en del dokumenterede resultater i bagagen.

 

I Innovation Lab står Per i spidsen for workshops og længerevarende projekter med Innovation Labs kunder indenfor områder som konceptualisering, kompetenceudvikling af sælgere og udarbejdelse af afsætningsstrategier. Derudover holder Per foredrag om fremtidens salgsmetoder, digital markedsføring og transformationen fra traditionelt salgs- og marketingarbejde til digital en mere afsætning.

Phone
+45 53 5716 67