Big Data

"Vi omsætter dine opsamlede data til bundlinje" - Cit. Mads Voigt Hingenberg, Lab Agent @ Innovation Lab.

Ydelser

Big Data by Innovation Lab tilbyder workshops, inspirationsoplæg og konsulentbistand inden for databehandling og Big Datas betydning for virksomheder og organisationer.

 

Foredrag

Vil du give dine ansatte en vitaminindsprøjtning af innovation og fremtidsperspektiver, eller skal du afholde en temadag eller et kundearrangement kan du bestille et foredrag. Der er foredrag om 3D Print - I et samfundsmæssigt perspektiv, Big Data i det store samfundsperspektiv, Detailbutikkers fordele ved at bruge databaseret forretningsudvikling, Biosensorer, som f.eks. pulsure og deres kommende evolution med konsekvenser inden for alt fra forsikring til medicin og et indblik in cryptocurrency som BitCoin.

Et foredrag starter med et interview om de grundlæggende temaer du ønsker berørt, hvorfra vi skriver et oplæg til godkendelse. Herfra udarbejder vi et specifikt materiale som er skræddersyet til din forretning og problemstilling. På dagen, møder vi op i god tid og får en fornemmelse af deltagere og øvrige temaer for dagen. Alt samme for at sikrer et maksimalt niveau af relevans i forhold til emnerne og målrettet det lyttende publikum.

 

Workshops

Med udgangspunkt i din organisation og dine produkter bruger vi anderkendte metoder til mobiliserer dine medarbejderes kreativitet omsætter disse til konkrete produktforbedringer eller prototyper af helt nye produkter. En workshop tager typisk en hel dag og er, udover at skabe konkrete resultater, også en dag som giver de ansatte et mønsterbrud og tømrer dem sammen som et hold på tværs af organisationen. Man kan med fordel kombinere et sådan arrangement med en fest for de ansatte efterfølgenden.

 

Konsulentydelser

Med 15 års erfaring inden for industriel dataopsamling, processering, analyse og rapportering kan vi tilbyde at løse udfordringer uden for de gængse rammer af etablerede datasystemer. Vi har løst specifikke opgaver for banker, offentlige institutioner of forsvaret med henblik 

 

Book et uforpligtende møde i dag - Ring 41416181 eller send en mail til bigdata@ilab.dk

 

Big Data Produkter