København

Innovation Lab København består af Frederik Bonde og Peter Froberg.

Frederik Bonde, som er ingeniør og HD, arbejder ud fra en vision om at gøre en reel forskel for dansk erhvervsliv. Styrke konkurrenceevnen, produktiviteten, sporbarheden, i det hele taget løfte barren for digitalisering i de små og mellemstore virksomheder. Med en baggrund inden for dataanalyse, cloud computing og procesoptimering er Frederik en vaskeægte “engineer at heart”.  

Som Managing Partner i Analytics by Innovation Lab arbejder Frederik inden for feltet data science, med særligt fokus på machine learning og datadrevne beslutningsprocesser. Her hjælper han en lang række virksomheder med at træffe valide beslutninger, samt optimere deres produktions- og arbejdsprocesser. Frederiks fineste mission er at sørge for, at gøre feltet letforståeligt for sine kunder, ligesom han arbejder for, at bryde data science ned i simple skridt, som hans kunder kan handle på - i dag! 

Tidligere har Frederik bl.a. udviklet en cloudopkoblet overvågningssensor(IoT), som gav virksomheden HP Industrial vigtige data til at nedbringe spild plast med hele 12 tons om året og optimere produktionen.

Frederik har selvfølgelig interesse for de mange muligheder inden for industrielt internet og for at gøre forretningsudvikling mere datadreven. Men han er i særdeleshed også en ivrig cykel-bjergbestiger med stor smag på udlandet, hvor han bl.a. har arbejdet i Mellemøsten, Asien og Afrika.  

Peter Froberg er en erfaren innovations- og strategikonsulent, som igennem en årrække har specialiceret sig i at hjælpe virksomheder med at forholde sig til den måde, den digitale udvikling radikalt ændre forretningsvilkår. 

Det meste af hans arbejde passer inden for tre fokusområder:

1) Forståelse af digital disruption - hvad det er og hvilke trusler og muligheder det skaber for den enkelte virksomhed

2) Det nye innovationsparadigme - Business Model Canvas, Lean start-up, costumer development og en lang række andre værktøjer, er eksempler på en nye måde at skabe nye produkter og virksomheder. 

3) Åbne forretningsmodeller - nye forretningsmodeller, nye teknologier og nye organisationsformer bekender sig alle til et nyt paradigme omkring åbenhed som den grundlæggende forudsætning. 

Tidligere erfaring:

Før Innovation Lab har Peter haft selvstændig konsulentvirksomhed med en lang række af forskellige kunder, herunder bl.a. det største mediehus i Columbia, OECD, en af de største ejendomsmæglerkæder i USA og en lang række mindre virksomheder, organisationer og startups. 

Peter her desuden kombineret ovenstående med en række større og mindre selvstændige projekter, som for eksempel at være med til at grundlægge og drive et netværk for sociale iværksættere og være co-creator på bestseller bogen Business Model Generation. 

København Produkter

Disruption

Disruption

Forstå disruption og hvordan det påvirker din virksomhed