Innovation Lab medlemskab viden netværk foredrag teknologi forretning

Medlemskab

Hvad er et medlemskab hos Innovation Lab?

Hos Innovation Lab sætter vi globale trends under mikroskopet og informerer virksomhedsklienter om fremtidens forretningsmuligheder.

Som et af Danmarks ældste innovationshuse oplever vi virksomheder, der gennem tiden er kommet til os, fordi fremtiden åbner nye døre for dem og lukker nuværende. Derfor tilbyder vi, udover medlemskabet, OnSite tilføjelsen som er muligheden for at få et oplæg ude hos medlemsvirksomheden.

Vi lever af at holde os orienteret om de væsentligste udviklingstendenser og via vores internationale netværk, scanner vi konstant markedet for nye cases og trends.

Medlemskabet er en filtreret version af denne videns indsamling, så du får et skarpt, relevant og anvendeligt blik på udviklingen.

Et medlemskab indeholder:

  • 11 medlemsbriefings om højaktuelle emner pr. år serveret af Innovations Labs eksperter i Aarhus og København for alle i din virksomhed. Vi sender altid præsentation samt referat efter endt event.
  • Faciliterede sessioner efter hver medlemsbriefing, så perspektiverne bliver nærværende og brugbare i hverdagen
  • Videobriefing - vi filmer alle vores briefinger, så kan du ikke komme fysisk, har du mulighed for at se en videopræsentation efterfølgende.
  • Netværk med ligesindede, nysgerrige medlemmer.
  • 3 årlige heldagsarrangementer afholdt i samarbejde med vores internationale partnere til en unik medlemspris. Vi går bl.a. i dybden med Gamification, Digital Branding, Blockchain, Virtual Reality og de nyeste innovations metoder.
  • Koncentreret relevans i din indbakke - hver 14. dag udsender vi et nyhedsbrev med den nyeste viden fra vores internationale kanaler om teknologi, tendenser og innovationsformater.  

Prøvemedlemskab

Vi tilbyder et gratis prøvemedlemskab á 1 måned, for alle nye deltagere. Det betyder, at du og dine kollegaer kan deltage i én af vores briefings gratis. Herefter kontakter vi jer for yderligere interesse om medlemskabet og de pakker der er til rådighed.

NB: Bemærk - ved at oprette 1 måneds prøvemedlemskab giver du os ret til at kontakte dig med et opfølgende tilbud efter endt medlemskab ud fra de angivet kontaktoplysninger.

HVAD SIGER DELTAGERNE OM VORES BRIEFINGS

"Skønne, indragende og fantastisk entusiastiske [oplægsholdere]. Simpelthen et af de bedste foredrag jeg har været til. Selve stoffet var spændende, men havde ikke været det samme uden den fabelagtige præsentation..."

"Dejligt med de korte seminarer - det gør det muligt at prioritere ind i hverdagen. Dejlig konkret og brugbar viden - fortsæt med den form."

"Var glad for at det var meget indholdsrigt/tætpakket foredrag - og [oplægsholder] holdt et godt flow."

"God pingpong mellem to meget kompetente foredragsholdere - I løftede et efterhånden velkendt emne med spændende nye vinkler, gode 'easy to take with you' pointer og meget velunderbyggede data. Tak!"

"Det var min første briefing hos Innovation Lab, men bestemt ikke den sidste. Jeg er meget begejstret og fik meget med hjem."

Find den pakke der passer bedst til jeres behov.

Kontakt den medlemsansvarlige på Medlem@iLab.dk eller Ring på: +45 2279 4080, for at høre hvilken løsning der passer bedst tll dig og din organisation. 

Vi har pr. 2018 4 forskellige pakker:

  • Personal (for enkeltmandsvirksomheder)
  • Enterprise (for 1-2 navngivne personer i din virksomhed)
  • Corporate (for hele din virksomhed)
  • Corporate OnSite (for hele din virksomhed + et oplæg i jeres lokaler)

VELKOMSTMØDE

Vi byder ind til en kop kaffe hvor vi sammen lærer hinanden at kende, I får en rundtur i Innovation Lab, samt et overblik over hvordan vores utraditionelle struktur fungere. Vi synes I skal møde Lab agenterne og se hvad vi kan bibringe af værdi for jeres organisation.

 

BRIEFINGS

Hvert år afholder vi 11 eksklusive arrangementer i Aarhus og København, for alle vores medlemmer. Samtlige briefings er opbygget med idéen om at du får et bredt overblik, konkrete og anvendelsesorienterede cases, samt et indblik i relevante metoder og redskaber. Temaerne i 2016 omhandlede bl.a. ”Virtuel Reality”, ”Big Data”, ”Åbne forretningsmodeller”, ”Fremtidens transport”, ”Purpose-baseret virksomhedsbranding”, "Diversitet på arbejdspladsen" , "Digitale forretningsmodeller” og meget andet. Du finder en oversigt over alle vores tidligere events her.

Vores briefings har til formål at inspirere til nytænkning og klæde deltagerne bedre på til den digitale transformation.

OPSUMMERENDE MATERIALE

Vi elsker at dele vores viden. derfor får alle briefings deltagere tilsendt opsummerende materiale fra dagen, ved endt event. Dette materiale indeholder de vigtigste guldkorn, samt den præsentation, der blev benyttet på dagen.

OnSite tilføjelsen

Som noget helt eksklusivt kan man købe "OnSite" tilføjelsen til Corporate medlemskabet. Denne inkluderer en briefing ude hos selve medlemsvirksomheden.

Der er mulighed for at vælge imellem alle briefings, der er afholdt i indeværende medlemsår. Kontakt medlem@ilab.dk

* Der er umiddelbart ingen restriktioner på antal deltagere - det kan endvidere både være internt i virksomheden eller for jeres kunder. (Foredraget er ekskl. materialer og transport).

Medlemskab Produkter