Innovation Lab medlemskab viden netværk foredrag teknologi forretning

Medlemskab

Hvad er et medlemskab hos Innovation Lab?

Medlemskabet hos Innovation Lab sætter globale tendenser under luppen og informerer danske virksomheder om fremtidens forretningsmuligheder samt inspirerer til innovation.

Som et af Danmarks ældste innovationshuse har vi om nogen oplevet virksomheder, der gennem tiden er kommet til os, fordi de kan se at fremtiden åbner nye døre for dem og lukker nuværende. Vi lever nemlig af at holde os orienteret om de væsentligste udviklingstendenser, og via vores internationale netværk scanner vi konstant markedet for nye cases og trends.

Medlemskabet er vores bud på en filtreret version af denne vidensindsamling, så du får et skarpt, relevant og anvendeligt blik i udviklingen.

Mangler du et horisontalt overblik over fremtidens forretningsmodeller, brugerne, markedet samt de nyeste teknologier, der åbner alverdens muligheder? Så er et medlemskab hos Innovation Lab noget for dig.

Et medlemskab indeholder:

  • 11 medlemsbriefings om højaktuelle emner pr. år, serveret af Innovations Labs eksperter i Aarhus og København for alle i din virksomhed. Vi sender altid præsentation samt referat efter endt event. '
  • Faciliterede sessioner efter hver medlemsbriefing, så perspektiverne bliver nærværende og brugbare i hverdagen.
  • Netværk med ligesindede, nysgerrige medlemmer.
  • 3 årlige heldagsarrangementer afholdet i samarbejde med vores internationale partnere til en unik medlemspris. Vi går bl.a. i dybden med Gamification, Digital Branding, Blockchain, Virtual Reality og de nyeste innovations-metoder.
  • Koncentreret relevans i din indbakke - hver 14. dag udsender vi et nyhedsbrev med den nyeste viden fra vores internationale kanaler om teknologi, tendenser og innovationsformater.  

Prøvemedlemskab

Vi tilbyder et gratis prøvemedlemskab á 1 md. for alle nye deltagere. Det betyder, at du - og dine kollegaer - kan få lov til at deltage i én af vors briefings gratis. Herefter kontakter vi Jer, for at høre om der er intersse for at etablere et medlemskab ud fra én af de pakker, der er til rådighed. 


NB: Bemærk - ved at oprette 1 måneds prøvmedlemskab giver du os ret til at kontakte dig med et opfølgende tilbud efter endt medlemskab ud fra de angivne kontaktoplysninger. 

VELKOMSTMØDE


Vi byder ind til et velkomstmøde, hvor vi, over en kop kaffe, lære hinanden at kende og giver jer en rundtur i Innovation Lab. Det giver en bedre forståelse for vores utraditionelle struktur, møde Lab agenterne og se hvad vi kan bibringe af værdi for jeres organisation.

MEDLEMSNYHEDSBREV


MedlemsNyt udsendes én gange om måneden. Dette nyhedsbrev giver dig overblikket over vores forskellige kommende arrangementer, med direkte link til tilmelding. Ligeledes udsender vi også et generelt nyhedsbrev til alle, der er interesseret i at få den nyeste viden omkring teknologi, innovation, forretning og digitalisering direkte tilsendt. Vi kalder det "koncentreret relevans i din indbakke" og det sparer dig for mange timers søgen efter viden. Når du opretter et medlemskab ved os kan du vælge automatisk at blive tilmeldt ét eller begge af disse nyhedsbreve

BRIEFINGER

Hvert år afholder vi 11 eksklusive arrangementer kun for medlemmer, i hhv. Aarhus og København. Alle briefings er bygget op, så du får et bredt overblik, konkrete og anvendelsesorienterede cases og et indblik i relevante metoder og redskaber. Temaerne i 2016 omhandlede bla.: ”Virtuel Reality”, ”Big Data”, ”Åbne forretningsmodeller”, ”Fremtidens transport”, ”Purpose-baseret virksomhedsbranding”, "Diversitet på arbejdspladsen" , "Digitale forretningsmodeller” og meget meget mere. Du finder en oversigt over alle vores tidligere events her.

Vi afholder som udgangspunkt 1 briefing for vores medlemmer månedligt i hhv. København og Aarhus (juli undtaget), som omhandler en bred vifte af forskellige emner, der henvender sig til vidt forskellige fagområder og niveauer i organisationen. De har til formål at inspirere til nytænkning og klæde deltagerne bedre på til den digitale transformation.

OPSUMMERENDE MATERIALE

Vi elsker at dele vores viden. Alle deltagere ved vores briefings får efter endt event tilsendt opsummerende materiale fra dagen. Dette materiale indeholder de vigtigste guldkorn, samt den præsentation, der blev benyttet på dagen.

HVAD SIGER DELTAGERNE OM VORES BRIEFINGER

"Skønne, indragende og fantastisk entusiastiske [oplægsholdere]. Simpelthen et af de bedste foredrag jeg har været til. Selve stoffet var spændende, men havde ikke været det samme uden den fabelagtige præsentation..."

"Dejligt med de korte seminarer - det gør det muligt at prioritere ind i hverdagen. Dejlig konkret og brugbar viden - fortsæt med den form."

"Var glad for at det var meget indholdsrigt/tætpakket foredrag - og [oplægsholder] holdt et godt flow."

"God pingpong mellem to meget kompetente foredragsholdere - I løftede et efterhånden velkendt emne med spændende nye vinkler, gode 'easy to take with you' pointer og meget velunderbyggede data. Tak!"

"Det var min første briefing hos innovation lab, men bestemt ikke den sidste. Jeg er meget begejstret og fik meget med hjem."

Find den pakke der passer bedst til jeres behov.

Kontakt den medlemsansvarlige på Medlem@iLab.dk eller Ring på: +45 2279 4080, for at høre hvilken løsning der passer bedst tll dig og din organisation. 

Vi har pr. 2017 3 forskellige pakker:

  • Personal (for enkeltmandsvirksomheder) 
  • Enterprise (for én i virksomheden)
  • Corporate (for hele din virksomhed)OnSite tilføjelsen er et oplæg ude hos medlemsvirksomheden

Som noget helt eksklusivt kan man købe "OnSite" tilføjelsen til Corporate medlemskabet. Denne inkluderer et foredrag ude hos medlemsvirksomheden.

Der er mulighed for at vælge imellem de alle briefings, der er afholdt i indeværende medlemsår. Kontakt medlem@ilab.dk

Oplægget afholdes hos medlemsvirksomheden, der er umiddelbart ingen restriktioner på antal deltagere, det kan både være internt i virksomheden eller for jeres kunder. (Foredraget er ekskl. materialer og transport).

Medlemskab Produkter