Operations by Innovation Lab

 

Kontorapporteringer, kørselsregnskab, budgettering, krav fra det offentlige (der skal overholdes) og indberetninger til SKAT, atp og Danmarks Statistik. For mange virksomheder - både nystartede og dem, med flere år på bagen - er administrative opgaver et nødvendigt onde, som imidlertid kan have fatale konsekvenser for din forretning, hvis de ikke vedligeholdes. Hvorfor ikke outsource disse, så du kan fokusere på at skabe vækst i din forretning?

I Operations by Innovation Lab varetager vi en lang række af administrative ydelser. Susann Kondrup - Operations Lead - har en baggrund inden for administrativ IT, og har tidligere arbejdet med alt fra fakturering og funding til salg og koordinering. Susann har derfor en bred vifte af kompetencer, som kommer i spil, når hun assisterer virksomheder i diverse administrative og operationelle opgaver.  

De tilknyttede ydelser i Operations by Innovation Lab kan overordnet fordeles i fem overordnede kategorier:

  • PA (Personlig assistent) - vi holder styr på din kalender, rejse-og hotelbestillinger, kørselsregnskab og andre ad hoc opgaver inden for dette felt. 
  • Korrespondance - vi læser korrektur på tilbud, formulerer tekst til almen forretningskorrespondance og bistår i oversættelsesarbejde.
  • Hjemmesider - vi kan stå for redigering, vedligeholdelse og let kodning af din hjemmeside.
  • Administrator - vi er dit interface mod det offentlige og sørger for, at din virksomhed indberetter til tiden - både til Skat, Danmarks Statistik, erhvervsforsikring, atp, virk.dk, erhvervsstyrelsen mv.   
  • Bogholderi -  regnskab, løn, fakturering, budgettering, kontoplaner, månedsrapportering, debitoropfølgning, feriekonto. Vores bogholderi-ydelse sørger for, at du er sikret god varetagelse af dine administrative opgaver.
  • Funding - vi bistår med hjælp til funding og al korrespondance ved dette. 

Læs mere om de specifikke ydelser nedenfor, eller kontakt Susann på susann@ilab.dk eller 2125 6171, for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig

Operations by Innovation Lab Produkter

administration innovationlab susann kondrup

Administration

Husker du at indberette til SKAT - til tiden? Har du fuldt overblik over e-boksen? Og hvad med atp, Danmarks Statistik….og din erhvervsforsikring?

bogholderi innovationlab susann kondrup

Bogholderi

Har du styr på budgettering, månedsrapportering og regnskab i din virksomhed? Vi er din nye bogholder!

personlig assistent susann kondrup administration administrative opgaver

Personlig assistent

Vi holder styr på din kalender, rejse-og hotelbestillinger, kørselsregnskab og andre ad hoc opgaver inden for dette felt.

A Startups Playground

Start-up pakken

Drømmer du om at blive selvstændig, men oplever, at det enten er for dyrt eller besværligt at komme i gang? Med vores “start-up pakke” får du både website, en administrativ agent, funding samt vejledning i effektiv salg og produktafsætning!