sputnik5se2MSO

SPUTNIK5

Vi lever i den mest interessante tid nogensinde. Forandringerne er lig med muligheder. Måden vi driver forretning på, organiserer os og arbejder skal tilpasses nu.

 

Den vigtigste driver er digitalisering. Det har været vores ekspertise siden starten. Og nej, det handler ikke kun om ny teknologi. Vi tror på digitalisering som et paradigmeskifte der kræver et helt nyt udsyn, hvor information er demokratiseret, adgang til markeder og ressourcer er globale, brugerne har magten og de dygtigste folk søger mod virksomheder med et troværdigt formål. 

 

“Change will never be this slow again.”

 

Sputnik5 er din partner i transformationen: Fra industriel til digital.

 

Vi analyserer jeres situation og skaber mulighederne for at fremtidssikre forretningsmodel og organisation. Outputtet kan være nye produkter/services, en digital strategi, nye innovationsprocesser eller et nyt organisatorisk design - jeres situation matchet med de allerbedste løsninger. Vi har gjort det mange gange før men redskaberne har aldrig været bedre end nu. 

 

Giv Sputnik5 et kald eller send en mail hvis I står med en udfordring vi måske kan hjælpe med.

 

Anders (ash@ilab.dk/61650768) & Martin (mso@ilab.dk/52302055)

 

SPUTNIK5 Produkter

fremtidens fællesskaber fagforening faglige organisationer

Fremtidens Fællesskaber

Vores mission er at holde danske organisationer relevante i en hastigt forandrende verden - derfor sætter vi nu fokus på fremtidens fællesskaber for de faglige organisationer.

SPUTNIK5 Cases